News Report

Masjari - pobednik turnira

News Report

Pobednik turnira Nations League

30/05/22

M̶a̶s̶j̶a̶r̶i̶

Završilo se verovatno poslednje PES21 takmičenje na serveru, ali i prva test/pilot sezona novog takmičenja, koje bi moglo imati lepu budućnost - Liga Nacija (čekamo Konami da ubaci potrebne modove u Efootball).
Pobednik turnira je Masjari - takmičar koji je na poslednjih 5 takmičenja na serveru ili osvajao ili bio u finalima (i 1vs1 i 2vs2). Uspeh kojim se niko na serveru ne može pohvaliti do sada. Server je još uvek "mlad" ali mislim da je ovo već sad ozbiljan domaći zadatak za sve koji pokušaju da obore ovaj rekord (niz). Uspeh je još veći ako se zna da mu je i na ovom i na prethodnom turniru, žreb dodelio osetno slabiji tim u poredjenju na konkurentske.
U finalu ga je čekao Fanste i to je, može se reći, bila repriza finala koje smo imali na turniru "PES21's not dead". Tada se igralo sa klubovima, sada sa repkama, ali oba puta pehar podiže Masjari. Fanste već razmišlja o "trećoj sreći" :)
Svaka čast obojici, kao i svim takmičarima koji su doprineli da se ova pilot sezona realizuje i postavi, nadam se, temelje za ozbiljno takmičenje na serveru, u budućnosti skoroj. Do sledećeg takmičenja u novoj fudbalskoj igri (Efootball) sportski pozdrav!

Edit: Masjari je diskvalifikovan zbog dokazanog korišćenja cheat-a (generalno),  sumnje da je koristio i za ovo takmičenje, kao i za sve ostale...te mu se ovaj trofej poništava

2 Views - Last updated: 28/03/23

Notifications

Never miss an update

Follow the site to get the latest news and results straight to your email

Follow us